Színtanácsadás, Stílustanácsadás, Gardróbrendezés, Online Színtanácsadás a Színes Gardróbban

Itt egy rövid összefoglaló arról, hogy a blogbejegyzéseimben közzétett sok hasznos információ és a gardróbban található inspiráló outfit ötletek mellett miben tudok neked személyesen is segítséget nyújtani.

A tanácsadásokat elsősorban Budapesten és az otthonodban végzem, de megbeszélés alapján más helyszín is lehetséges. Emellett vidékre is szívesen lemegyek előre egyeztettet utazási díj ellenében.

Minden személyes szolgáltatáshoz jár ajándékba egy Emlékeztető PDF összefoglaló, amit az esemény után pár munkanapon belül küldök meg és megtalálod benne a legfontosabb információkat és a palettád nyomdakész színeit is.

 

Részletesebb leírásért kattints tovább:

SZÍNTANÁCSADÁS SZÍNTANÁCSADÁS
Nem mindig könnyű eltalálni, hogy melyik színek állnak nekünk a legjobban. Sok zavaró tényező lehet saját szubjektív benyomásunkon kívül.
Biztosan a legelőnyösebb színeidet viseled?
Esetleg merőben más a hajszíned az eredetitől?
Melyik smink színekkel tűnhet üdébbnek és ragyogóbbnak a megjelenésed?

Sok színes kendő segítségével ezekre a kérdésekre is megkeressük a válaszokat.

Tovább

STÍLUSTANÁCSADÁS STÍLUSTANÁCSADÁS
Az egyéni stílus megtalálása és tudatos kialakítása révén magabiztos és emlékezetes leszel minden megjelenésed alkalmával.
Az egyik kedvenc idézetem a divatguru Rachel Zoe-tól:
“A stílus egy módja annak, hogy elmondd ki vagy, anélkül, hogy megszólalnál.”

A stílustanácsadás a színtanácsadás mellett tartalmazza az évszaktípusodhoz és az életviteledhez legjobban illő stílus megbeszélését, arc- és testalkatelemzést is.

Tovább

GARDRÓBRENDEZÉS GARDRÓBRENDEZÉS
“Tele van a szekrényem és még sincs egy rongyom se!”
Sokaknak ismerős a felkiáltás, hiszen a legtöbben impulzívan és az akcióktól elcsábulva vásárolnak, így óhatatlanul is számtalan olyan ruha halmozódik a női gardróbokban, amelyeket tulajdonosa ritkán vagy sosem hord. Együtt rendet teszünk a káoszban, hogy többet ne kelljen hosszasan tanakodnod azon, mit vegyél fel reggel.

Tovább

EGYÉNI VÁSÁRLÁS EGYÉNI VÁSÁRLÁS
Kineveztek egy magasabb vagy új pozícióba, így több üzleties jellegű ruhára lesz szükséged?
Megváltozott az alakod vagy csak egyszerűen frissítenéd a szezonális ruhatárad?
Egy ismerkedő, célokat átbeszélő beszélgetés után a nyakunkba vesszük a kiszemelt plázát és megkeressük a legjobb ruhákat.

Tovább

ESKÜVŐ DESIGN ESKÜVŐ DESIGN
A nagy napra készültök?
Már kiszemelted az álomruhádat, de nem vagy biztos benne, hogy az jól is áll majd? Fehér, tört fehér, pezsgő vagy vajszínű ruhád legyen?
Na és a vőlegénynek melyik öltönyszín áll a legjobban? Esetleg kíváncsi vagy a tanúdhoz vagy az örömanyához legjobban illő színekre, stílusra?
Milyen legyen a dekoráció színvilága és stílusa? Rózsaszín és romantikus, sötét árnyaltú és modern, esetleg bézs és rusztikus?

Ha eljössz/eljöttök hozzám egy konzultációra mindezt és sok más részletet is átbeszélünk, hogy valóban tökéletes legyen életetek legboldogabb napja.

Tovább

ONLINE SZÍNTANÁCSADÁS ONLINE SZÍNTANÁCSADÁS
Kényelmes és az angol blogomon keresztül adott több, mint száz online tanácsadás által szerezett tapasztalataim azt bizonyítják, hogy lehetséges pontos és hasznos tanácsokat adni interneten keresztül is.Inspirációkkal teli, személyre szóló pdf fájlokat küldök maximum 5-7 munkanapon belül.

Tovább

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save