A Színes Gardrób egyéni vásárlás leírása

Kineveztek egy magasabb pozícióba vagy új állásod lett? Megváltozott az alakod vagy csak frissítenéd a ruhatárad egy kiadós gardróbrendezés után? Keress meg és vásároljuk együtt!

A céltudatos vásárlással időt és pénzt is megtakaríthatsz, illetve garantálom, hogy csak olyan darabokat és kiegészítőket mutatok és ajánlok megvételre, amelyeket könnyen kombinálhatsz, így számtalan alkalommal ragyoghatsz bennük.

Mi történik az egyéni vásárlás alkalmával?

Először leülünk egy kávé vagy tea mellé és előzetesen beszélünk egy kicsit a színekről, majd egy gyors elemzéssel megkeressük az évszaktípusodat, azaz a számodra legelőnyösebb árnyalatokat.

Ezután meghatározzuk a testalkatodat és átbeszéljük milyen ruhatípusok és vonalak hangsúlyozzák ki legjobb adottságaidat, majd megmutatom, hogy az évszaktípusod színei milyen stílust határoznak meg, valamint meghatározzuk a vásárlásunk célját, melyek a kedvenc boltjaid és mekkora keretösszeget fordítasz a ruhatárad frissítésére.

Ezt követően a nyakunkba vesszük az előzetesen kiszemelt pláza boltjait és rendületlenül válogatunk és próbálunk. Ha felvettél egy-egy összeállítást, akkor, ha szeretnéd le is fotózlak, hogy megmaradjon inspirációnak.

A kiválasztott ruhákat és kiegészítőket neked kell megvenned a boltban.

Ehhez a szolgáltatáshoz is jár egy Emlékeztető PDF összefoglaló, amit az esemény után pár munkanapon belül küldök meg és megtalálod benne a legfontosabb információkat és a palettád nyomdakész színeit is. Az elkészült fotókat a vásárlás után emailben küldöm el neked. Továbbá egy e-bookot az átbeszélt tudnivalókkal.

 

Miért érdemes szín- és stílustanácsadóval vásárolni?

Egyértelműen azért, mert egy színtanácsadó ért ahhoz, hogy megállapítsa az évszaktípusodat, így azokat a legszebb színeket, amelyek mindig kiemelik a szépséged. Egy jól kombinálható és minden élethelyzethez illő gardrób alapja a jó színek megtalálása. Erre épül, hogy utána kiválasztod a testalkatodat előnyösen hangsúlyozó és a stílusodnak megfelelő ruhákat.

Akármilyen trendi vagy az egyéniségedhez passzoló egy ruhadarab, ha az nem a megfelelő árnyalatú. Hiába divatos, mert nem fogod benne jól érezni magad vagy csak és kizárólag az a ruha fogja uralni a megjelenésedet.

Mit is jelent ez?

Azt, hogy nem azt a bókot kapod, hogy “Hű, milyen csinos vagy ma!”, hanem azt, hogy “De klassz ez a blúz/kabát/pulcsi!”. Ugye, te is érzed a különbséget?

És végül, de nem utolsó sorban, ha a megfelelő színű ruhákat keresed és veszed meg először pénzt is megtakaríthatsz.

 

Hol történik az egyéni vásárlás?

Elsősorban Budapesten egy általad kiválasztott plázában. Emellett vidékre is szívesen lemegyek előre egyeztettet utazási díj ellenében.

 

Az egyéni vásárlás ára: 20 000 Ft

Az egyéni vásárlás időtartama: kb. 4 óra, minden további óra 5 000 Ft

 

Másik tanácsadás érdekel?

Színelemezés szolgáltatás Stilustanácsadás szolgáltatás a Színes Gardróbon Gardróbrendezés szolgáltatás a Színes Gardróbon Esküvő design szolgáltatás a Színes Gardróbon Online elemzések a Színes Gardróbon
Színtanácsadás Stílustanácsadás Gardróbrendezés Esküvő design Online Színtanácsadás

Save

Save

Save