Esküvő design szolgáltatás leírása a Színes Gardróbban

Megkérték a kezed és kitűztétek az esküvőtök dátumát? Ezt követően merül fel a legtöbb kérdés:

Milyen esküvői ruhát válasszak? Fehér legyen, pezsgőszínű vagy törtfehér? Na, és a stílusa – nagy szoknyás, csipkés, szűk fazonú, elegáns vagy romantikus? A Pinteresten már kiszemeltem az álomruhát, de vajon jól is áll majd?

Milyen színű legyen a dekoráció stílusa és színvilága – élénk és modern, pasztell színű és romantikus, esetleg bézs és rusztikus? Milyen öltöny szín illik legjobban a vőlegényhez és a koszorúslányokhoz

Ezeknek és még sok-sok hasonló kérdésnek megválaszolásában tudok nektek segíteni az esküvő design meghatározása során.

Ha a hajad és sminked elkészítését profira hagyod, miért ne bíznád szakemberre a megjelenésed és a dekoráció megtervezését is?

 

Hogyan történik a stílusos és színes esküvő design meghatározása?

 

Először beszélünk egy kicsit a színekről és azok hatásairól, majd közel száz kendő segítségével meghatározzuk az évszaktípusotokat, azaz a legelőnyösebb árnyalatokat.

Ezután elemezzük a menyasszony arcformáját és megmutatom az előnyös frizurákat és sminkeket, majd meghatározzuk mindkettőtök testalkatát és átbeszéljük milyen ruhatípusok és vonalak hangsúlyozzák ki legjobb adottságaitokat.

Végül megmutatom, hogy az évszaktípusotok színei milyen stílusokat határoznak meg, így milyen esküvői ruha és dekoráció az, ami leginkább illik hozzátok. Megnézzük, hogy az előzetes elképzeléseiket miként illeszthetjük be, hogy igazán emlékezetes és stílusos esküvőtök legyen. Emellett ajánlok még néhány csodás színkombinációt virágokhoz, nyomdai anyagokhoz, illetve a terítékhez.

Ne aggódjatok, nem kell mindent megjegyeznetek, hiszen ajándékba adok egy-egy Emlékeztető PDF összefoglalót, amit az esemény után pár munkanapon belül küldök meg és megtaláljátok benne a legfontosabb információkat és a paletták nyomdakész színeit is.

 

Miért éri meg egy szín- és stílustanácsadó segítségét kérned az esküvőd kialakításához?

Egyértelműen azért, mert egy szín- és stílustanácsadó ért ahhoz, hogy meghatározza a hozzád/hozzátok illő legjobb színeket, az évszakpalettákat, amelyek nemcsak az esküvőtökön, de a mindennapokban is kiemelik majd előnyös adottságaitokat.

Könnyű elveszni a rengeteg stílus és színkombináció között, ha esküvői ruháról vagy a dekorációról van szó, hiszen mennyi csodálatos kép van a Pinterest-en és az interneten! “Ez a rózsaszín dekor is tetszik, meg ez a másik rusztikus meghívó is mennyire jó!”, de hogyan áll majd mindez össze egy ízléses, stílusos és mindenki számára emlékezetes látvánnyá?

Segítek neked/nektek, hogy az évszaktípusod és a passzoló stílus megtalálásával megkönnyítsem az esküvőtök összes elemének a harmonikus és esztétikus összehangolását.

Ha ismered a arcformád és a testalkatod, valamint a stílusod egyszerűbbé válik a ruhaválasztás is! Miért próbálnál fel olyan esküvői ruhákat, amelyek csodálatosak a modellen, de hozzád se színben, se pedig az alakodhoz nem passzolnak? Ugyanez vonatkozik a menyecske ruhára is! Miért ragaszkodnál a hagyományos élénk piroshoz, ha az nem áll jól és így csak a ruha látszik majd a fotókon te pedig elveszel a háttérben?

Mindez persze vonatkozik a vőlegény öltönyválasztására is. Nem mindegy, hogy fekete, szürke, bézs vagy barna színt választ! A nagy napon nemcsak a menyasszonyt, de a leendő férjet is megilleti, hogy hozzá illő és előnyös vonásait kihangsúlyozó öltönyben legyen. Arról nem is beszélve, hogy egy jó öltöny megvásárlása hosszú távú beruházás, hiszen számtalan más alkalomra is sikerrel viselhető.

 

Hol tartom az a stílusos és színes esküvő design meghatározását?

Elsősorban Budapesten és az otthonodban, de megbeszélés alapján más helyszín is lehetséges. Emellett vidékre is szívesen lemegyek előre egyeztettet utazási díj ellenében.

 

Az esküvő design ára: 16 000 Ft/pár

Az esküvő design meghatározásának időtartama: kb. 3-4 óra

Tanácsadás csak a menyasszonynak: 14 000 Ft, kb. 2-3 óra

Kiegészítésként 2 ruhapróbán való tanácsadás: 6 000 Ft

Örömanya, tanú, koszorúslány, barátnő, más családtag, barát színének és stílusának meghatározása kiegészítésként: 5 000 Ft/fő, kb. 1 óra

 

Másik tanácsadás érdekel?

Stilustanácsadás szolgáltatás a Színes Gardróbon Gardróbrendezés szolgáltatás a Színes Gardróbon Egyéni vásárlás szolgáltatás a Színes Gardróbon Online elemzések a Színes Gardróbon
Színtanácsadás Stílustanácsadás Gardróbrendezés Egyéni vásárlás Online színtanácsadás

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save