A gardróbrendezés szolgáltatás részletes leírása a Színes Gardróbban

Tele van a szerkényem, még sincs mit felvennem!

Tipikus felkiáltás, ami szinte minden nő szájából legalább egyszer elhangzik az élete során. Ennek egyik oka, hogy a legtöbbször a pillanat és az akciók hevében vásárolunk, ahelyett, hogy először felmérnénk valóban szükségünk van-e egy új szoknyára, blúzra vagy topra.

Ha megismered a hozzád illő legjobb színeket, akkor már nagy előrelépést tettél a gardróbod racionalizálása érdekében, azonban, ha a testalkatoddal és a stílusoddal is tisztában vagy nemcsak öröm lesz a vásárlás, de még pénzt is megtakaríthatsz.

Ámde vásárlás előtt érdemes selejtezni, válogatni és tudatosan felépíteni a leendő ruhatárad. Ebben segíthetek egy jó kis gardrób rendezéssel!

Mi történik a gardróbrendezésen?

A gardróbrendezés folyamán először beszélünk egy kicsit a színekről és azok hatásairól, majd közel száz kendő segítségével megkeressük az évszaktípusodat, azaz a számodra legelőnyösebb árnyalatokat.

Ezután meghatározzuk a testalkatodat és átbeszéljük milyen ruhatípusok és vonalak hangsúlyozzák ki legjobb adottságaidat, majd megmutatom, hogy az évszaktípusod színei milyen stílust határoznak meg.

Ezt követően jön a nagy munka, a ruhák és kiegészítők átválogatása és rendszerezése. Kiválasztjuk a legjobb alapruhadarabjaidat, illetve kiegészítőidet és mutatok belőlük mindenféle alkalomhoz illő outfiteket, így összeállítunk egy-két kapszula gardróbot. Emellett bepillanthatsz a stílusodhoz illő divattrendek világba is.

Ne aggódj, nem kell mindent megjegyezned, hiszen ajándékba adok neked egy Emlékeztető PDF összefoglalót, amit az esemény után pár munkanapon belül küldök meg és megtalálod benne a legfontosabb információkat és a palettád nyomdakész színeit is.

 

Hol tartom a gardróbrendezést?

A gardróbrendezést elsősorban Budapesten és az otthonodban végzem. Emellett vidékre is szívesen elmegyek előre egyeztettet utazási díj ellenében.

 

A gardrób rendezés ára: 18 000 Ft

A gardrób rendezés időtartama: kb. 4 óra

 

Másik tanácsadás érdekel?

Stilustanácsadás szolgáltatás a Színes Gardróbon Egyéni vásárlás szolgáltatás a Színes Gardróbon Esküvő design szolgáltatás a Színes Gardróbon Online elemzések a Színes Gardróbon
Színtanácsadás Stílustanácsadás Egyéni vásárlás Esküvő design Online színtanácsadás

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save