A gardróbrendezés szolgáltatás részletes leírása a Színes Gardróbban

Tele van a szerkényem, még sincs mit felvennem!

Tipikus felkiáltás, ami szinte minden nő szájából legalább egyszer elhangzik az élete során. Ennek egyik oka, hogy a legtöbbször a pillanat és az akciók hevében vásárolunk, ahelyett, hogy először felmérnénk valóban szükségünk van-e egy új szoknyára, blúzra vagy topra.

Ha megismered a hozzád illő legjobb színeket, akkor már nagy előrelépést tettél a gardróbod racionalizálása érdekében, azonban, ha a testalkatoddal és a stílusoddal is tisztában vagy nemcsak öröm lesz a vásárlás, de még pénzt is megtakaríthatsz.

Ámde vásárlás előtt érdemes selejtezni, válogatni és tudatosan felépíteni a leendő ruhatárad. Ebben segíthetek egy jó kis gardrób rendezéssel!

Mi történik a gardróbrendezésen?

A gardróbrendezés folyamán először beszélünk egy kicsit a színekről és azok hatásairól, majd közel száz kendő segítségével megkeressük az évszaktípusodat, azaz a számodra legelőnyösebb árnyalatokat.

Ezután meghatározzuk a testalkatodat és átbeszéljük milyen ruhatípusok és vonalak hangsúlyozzák ki legjobb adottságaidat, majd megmutatom, hogy az évszaktípusod színei milyen stílust határoznak meg.

Ezt követően jön a nagy munka, a ruhák és kiegészítők átválogatása és rendszerezése. Kiválasztjuk a legjobb alapruhadarabjaidat, illetve kiegészítőidet és mutatok belőlük mindenféle alkalomhoz illő outfiteket, így összeállítunk egy-két kapszula gardróbot. Emellett bepillanthatsz a stílusodhoz illő divattrendek világba is.

Ne aggódj, nem kell mindent megjegyezned, hiszen ajándékba adok neked egy Emlékeztető Kártyát, amin megtalálod a legfontosabb információkat és a palettád színeit is. Továbbá egy e-bookot az átbeszélt tudnivalókkal.

 

Hol tartom a gardróbrendezést?

A gardróbrendezést elsősorban Budapesten és az otthonodban végzem. Emellett vidékre is szívesen elmegyek előre egyeztettet utazási díj ellenében.

 

A gardrób rendezés ára: 18 000 Ft

A gardrób rendezés időtartama: kb. 4 óra

 

Másik tanácsadás érdekel?

Stilustanácsadás szolgáltatás a Színes Gardróbon Egyéni vásárlás szolgáltatás a Színes Gardróbon Esküvő design szolgáltatás a Színes Gardróbon Online elemzések a Színes Gardróbon
Színtanácsadás Stílustanácsadás Egyéni vásárlás Esküvő design Online színtanácsadás

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save