A stílustanácsadás részletes leírása a Színes Gardróbban

Az egyéni stílus megtalálása és tudatos kialakítása révén magabiztos és emlékezetes leszel minden megjelenésed alkalmával.

Az egyik kedvenc idézetem a divatguru Rachel Zoe-tól, ami teljesen megragadja a lényeget:

A stílus egy módja annak, hogy elmondd ki vagy, anélkül, hogy megszólalnál.

A stílus egy összetett fogalom, amely magába fogalja a hozzád illő legjobb színek használatát, a testalkatodat kiemelő szabásvonalakat és az egyéniségedhez passzoló ruhadarabokat. Véleményem szerint ebbe a divat követése is beletartozik úgy, hogy kiválasztod a számodra megfelelő irányvonalakat és csak azokat illeszted be a ruhatáradba. Ha az éppen aktuális trendek között egyik sem a te stílusod, akkor nyugodtan hagyd ki, hiszen míg a divat gyorsan változik, a stílus örök (Coco Chanel szabadon idézve).

 

Mi történik a stílustanácsadáson?

A stílustanácsadás során először beszélünk egy kicsit a színekről és azok hatásairól, majd közel száz kendő segítségével megkeressük az évszaktípusodat, azaz a számodra legelőnyösebb árnyalatokat.

Ezután elemezzük az arcformádat és megmutatom az előnyös hajszíneket és frizurákat, majd meghatározzuk a testalkatodat és átbeszéljük milyen ruhatípusok és vonalak hangsúlyozzák ki legjobb adottságaidat.

Végül megmutatom, hogy az évszaktípusod színei milyen stílust határoznak meg, hogy melyek a legjobb alapruhadarabjaid, illetve kiegészítőid, ezeket hogyan lehet egyszerűen és gyorsan párosítani, így összeállítunk egy kis kapszula gardróbot. Emellett bepillanthatsz a stílusodhoz illő divattrendek világba is.

Ne aggódj, nem kell mindent megjegyezned, hiszen ajándékba adok neked egy Emlékeztető Kártyát, amin megtalálod a legfontosabb információkat és a palettád színeit is. Továbbá kapsz egy e-bookot is az átbeszélt tudnivalókról.

 

Hol tartom a stílustanácsadást?

A stílustanácsadást elsősorban Budapesten és az otthonodban végzem, de megbeszélés alapján más helyszín is lehetséges. Emellett vidékre is szívesen lemegyek előre egyeztettet utazási díj ellenében.

 

A stílustanácsadás ára: 18 000 Ft

A stílustanácsadás időtartama: kb. 2-3 óra

 

Másik tanácsadás érdekel?

Gardróbrendezés szolgáltatás a Színes Gardróbon Egyéni vásárlás szolgáltatás a Színes Gardróbon Esküvő design szolgáltatás a Színes Gardróbon Online elemzések a Színes Gardróbon
Színtanácsadás Gardróbrendezés Egyéni vásárlás Esküvő design Online színtanácsadás

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save