A stílustanácsadás részletes leírása a Színes Gardróbban

Az egyéni stílus megtalálása és tudatos kialakítása révén magabiztos és emlékezetes leszel minden megjelenésed alkalmával.

Az egyik kedvenc idézetem a divatguru Rachel Zoe-tól, ami teljesen megragadja a lényeget:

A stílus egy módja annak, hogy elmondd ki vagy, anélkül, hogy megszólalnál.

A stílus egy összetett fogalom, amely magába fogalja a hozzád illő legjobb színek használatát, a testalkatodat kiemelő szabásvonalakat és az egyéniségedhez passzoló ruhadarabokat. Véleményem szerint ebbe a divat követése is beletartozik úgy, hogy kiválasztod a számodra megfelelő irányvonalakat és csak azokat illeszted be a ruhatáradba. Ha az éppen aktuális trendek között egyik sem a te stílusod, akkor nyugodtan hagyd ki, hiszen míg a divat gyorsan változik, a stílus örök (Coco Chanel szabadon idézve).

 

Mi történik a stílustanácsadáson?

A stílustanácsadás során először beszélünk egy kicsit a színekről és azok hatásairól, majd közel száz kendő segítségével megkeressük az évszaktípusodat, azaz a számodra legelőnyösebb árnyalatokat.

Ezután elemezzük az arcformádat és megmutatom az előnyös hajszíneket és frizurákat, majd meghatározzuk a testalkatodat és átbeszéljük milyen ruhatípusok és vonalak hangsúlyozzák ki legjobb adottságaidat.

Végül megmutatom, hogy az évszaktípusod színei milyen stílust határoznak meg, hogy melyek a legjobb alapruhadarabjaid, illetve kiegészítőid, ezeket hogyan lehet egyszerűen és gyorsan párosítani, így összeállítunk egy kis kapszula gardróbot. Emellett bepillanthatsz a stílusodhoz illő divattrendek világba is.

Ne aggódj, nem kell mindent megjegyezned, hiszen ajándékba adok neked egy  Emlékeztető PDF összefoglalót, amit az esemény után pár munkanapon belül küldök meg és megtalálod benne a legfontosabb információkat és a palettád nyomdakész színeit is.

 

Hol tartom a stílustanácsadást?

A stílustanácsadást elsősorban Budapesten és az otthonodban végzem, de megbeszélés alapján más helyszín is lehetséges. Emellett vidékre is szívesen lemegyek előre egyeztettet utazási díj ellenében.

 

A stílustanácsadás ára: 18 000 Ft

A stílustanácsadás időtartama: kb. 2-3 óra

 

Másik tanácsadás érdekel?

Gardróbrendezés szolgáltatás a Színes Gardróbon Egyéni vásárlás szolgáltatás a Színes Gardróbon Esküvő design szolgáltatás a Színes Gardróbon Online elemzések a Színes Gardróbon
Színtanácsadás Gardróbrendezés Egyéni vásárlás Esküvő design Online színtanácsadás

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save