A színtanácsadás részletes leírása a Színes Gardróbban

Már sokan hangsúlyozták és bizonyára te is több helyen olvastad, hogy a helyes színek viselése mennyire fontos és sokszor csodákra képes.

Azonban nem mindig könnyű eltalálni, hogy melyik színek állnak nekünk a legjobban. Sok zavaró tényező lehet saját szubjektív benyomásunkon kívül. Van, akinek a piros a kedvenc színe, van, akinek a rózsaszín, de biztosan hordhatja is ezeket? A kékek, a zöldek, a sárgák és a többi szín számos árnyalata közül melyiktől ragyog fel igazán a szemed?

Festett a hajad és merőben más a hajszíned az eredetitől? Melyik smink színekkel tűnhet üdébbnek és ragyogóbbnak a megjelenésed?

Ha megismered a hozzád legjobban illő színeket, azaz “évszaktípusod” palettáját, akkor igen megkönnyítheted az életed. Nemcsak a ruhatárad összeállítása lesz egyszerűbb, de tudatos vásárlással pénzt is spórolhatsz, hosszú távú “mellékhatásként” pedig növekszik majd az önbizalmad is.

Ne feledd: Szinte mindegyik színt viselheted, ha az megfelelő árnyalatú!

Mi történik a színtanácsadáson?

A színtanácsadás során először beszélünk egy kicsit a színekről és azok hatásairól, majd közel száz kendő segítségével kiválasztjuk a számodra legelőnyösebb árnyalatokat, amelyekkel még emlékezetesebbé teheted a mindennapi megjelenésed.

Átnézzük az évszaktípusod palettáját és ajánlok néhány ellenállhatatlan színkombinációt. Végül megmutatom a legjobb smink és hajszíneket.

Ne aggódj, nem kell mindent megjegyezned, hiszen ajándékba adok neked egy
Emlékeztető PDF összefoglalót, amit az esemény után pár munkanapon belül küldök meg és megtalálod benne a legfontosabb információkat és a palettád nyomdakész színeit is.

 

Hol tartom a színtanácsadást?

A színtanácsadást elsősorban Budapesten és az otthonodban végzem, de megbeszélés alapján más helyszín is lehetséges. Emellett vidékre is szívesen lemegyek előre egyeztettet utazási díj ellenében.

 

A színtanácsadás ára: 14 000 Ft

A színtanácsadás időtartama: kb. 1-2 óra

 

Másik tanácsadás érdekel?

Stilustanácsadás szolgáltatás a Színes Gardróbon Gardróbrendezés szolgáltatás a Színes Gardróbon Egyéni vásárlás szolgáltatás a Színes Gardróbon Esküvő design szolgáltatás a Színes Gardróbon Online elemzések a Színes Gardróbon
Stílustanácsadás Gardróbrendezés Egyéni vásárlás Esküvő design Online színtanácsadás

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save